Monica Pop sare în apărarea lui Mircea Beuran

1

Doctorul Monica Pop a vorbit într-o intervenţie telefonică la Romania TV despre reţinerea pentru 24 de ore a medicului Mircea Beuran, pentru luare de mită.

Monica Pop a fost colegă cu Mircea Beuran, el fiind şi medicul care a operat-o de cancer, şi a declarat în exclusivitate pentru Romania TV că nu poate să creadă că acesta ar lua mită.

Monica Pop: Nu pot să cred aşa ceva. E dovadă? Oricine poate să facă denunţ împotriva oricui. Nu poate să se comporte cineva aşa, să facă un denunţ fără probe.

RTV: Dumneavoastră aţi avut dosar penal.

M. P.: Aşa e. Fără doar şi poate. Doar că a fost în urmă cu trei ani, când era domnul… dacă pot să îi spun aşa, Vlad Voiculescu, care a încercat să dea în cap oricui avea curaj să zică un lucru. Îl cunosc pe Beuran de 40 şi ceva de ani, am fost colegi de facultate. Pun mâna în foc pentru el, nu a cerut un leu de la cineva. Pot să garantez. Îl cunosc de prea multă vreme. Dacă era adevărat, spunea toată lumea, pentru că la noi se duce vorba. Toţi zic că e un om corect, un mare chirurg. Dacă o să fie oprit să opereze, sute de oameni o să fie în imposibilitatea de a se face bine.

RTV: Câte operaţii putea să facă azi?

M. P.: Pe mine m-a operat de cancer în două ore. Putea să facă 4-5 operaţii şi atâtea şi făcea. Eu sunt în viaţă, sunt bine.

RTV: Cât putea să câştige un asistent universitar ca să îi dea 10 mii şpagă?

M. P.: Nici nu avea de unde.

RTV: Nu avea reputaţie de şpăgar?

M. P.: Din contră. Eu am trimis tot felul de pacienţi săraci lipiţi pământului şi nu a zis niciodată că nu îi operează. Nu a refuzat niciodată pe nimeni. În total cred că au durat o lună internările mele.

Citește și
1 Comentariu
  1. Ion Ionescu spune

    Monica Pop, o alta spagarita notorie!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.