Șocant: Daniela Crudu s-a împăcat cu iubitul croat care a snopit-o în bătaie!

0

Daniela Crudu pare să îşi revină destul de repede după ce a fost snopită în bătaie de iubitul croat. Bruneta şi-a redeschis conturile de pe reţelele de socializare şi a făcut şi o primă postare, s-a pozat cu un cuţit, informează Romaniatv.net.

În urma acestei bătăi, Daniela Crudu s-a ales cu piramida nazală fisurată și cu mai multe vânătăi la nivelul feței. Imaginea pe care a postat-o pe reţelele de socializare este mai veche. Apare îmbrăcată într-un furou negru, sexi, lăsând să cadă de pe umăr o bretea, în timp ce îşi pregăteşte o salată.

Daniela Crudu a laut o decizie la care nu se aştepta nimeni, cel puţin nu atât de repede. La nici o săptămână după ce iubitul croat a desfigurat-o, bruneta a decis să treacă peste acest groaznic episod şi s-a împăcat cu el.

Daniela Crudu a vorbit cu el, la telefon. S-au înțeles. El va plăti tot ce trebuie pentru ca ea să arate și mai bine ca înainte și, în plus, îi va da o sumă mare de bani, de ordinul câtorva mii de euro pentru ca să îl ierte. I-a promis că nu va mai face niciodată un asemenea gest cu ea, că nu o va mai bate.

Ea l-a crezut, îl iubește probabil și, culmea, după ce au terminat de vorbit, râdeau amândoi. Va plăti totul și, cu siguranță, va face multe altele pentru ca Daniela Crudu și restul familiei ei să fie liniștiți. Cred că toată lumea va câștiga din asta, iar Daniela va fi, cel puțin o bună bucată de vreme, în siguranțță lângă el. Croatul chiar regreta că a ajuns să o pocnească pe Cruduța”, a declarat un apropiat al Danielei pentri Wowbiz.ro.

Sego Dubravko are afaceri imobiliare în majoritatea stațiunilor din Croația. Mai exact, deține un hotel de 4 stele în stațiunea Tisno, dar și apartamente pe care le închiriază în regim hotelier în stațiunile Dubrovnik, Hvar, Split. Averea omului de afaceri se ridică la peste 6 milioane de euro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.