Creștere alarmantă a numărului morților din cauza gripei în România

0

Numărul persoanelor care au murit, până în prezent, din cauza gripei a ajuns la 39, a anunţat, marţi, Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică.

O femei în vârstă de 81 de ani, din judeţul Alba a murit pe 16 februarie. Aceasta avea condiţii medicale preexistente, dar nevaccinată anti-gripal, confirmată cu virus gripal de tip A, subtip (H1)pdm09.

O femeie în vârstă de 65 de ani, din judeţul Prahvoa a murit pe 15 februarie. Aceasta avea condiţii medicale preexistente si vaccinata anti-gripal, confirmata cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09.

O femeie în vârstă de 67 de ani, din judeţul Iasi a murit pe 17 februarie. Aceasta avea conditii medicale preexistente, dar nevaccinata anti-gripal, confirmata cu virus gripal tip A, in curs de subtipare.

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din judeţul Bistrita-Nasaud a murit pe 15 februarie. Acesta avea conditii medicale preexistente, dar nevaccinat anti-gripal, confirmat cu virus gripal tip A, nesubtipat.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.