Dosarul care îl vizează pe iubitul milionar al Danielei Crudu ar putea fi clasat!

0

Daniela Crudu a şocat o ţară întreagă, după ce a fost desfigurată de iubitul croat, în timp ce se întorceau spre casă, a dezvăluit o persoană apropiată de fosta asistentă TV. Bruneta a avut nasul spart și mai multe traumatisme pe corp.

Deşi a fost bătută cu bestialitate, dosarul Danielei Crudu e la un pas să fie clasat. Poliţiştii şi procurorii vor închide cazul dacă frumoasa brunetă nu va depune plângere.

Fosta asistentă TV are la dispoziţie 90 de zile, însă a anunţat încă din prima zi de la incident că nu va depune plângere împotriva iubitului croat.

Probabil îi este milă şi nu vrea să îi creeze probleme. Ştiţi cum e Daniela, are grijă de toată lumea să fie bine. Daniela a fost externată, nu a avut nevoie de spitalizare. Nu are nimic intern. Are la faţă şi la picioare cred că de când a mers fără pantofi. Nu are traumatism cranio-cerebral, ci ochiul umflat şi vânăt şi nasul umflat, vânăt şi puţin fisurat. Trebuie să mergem la doctorul ei„, a dezvăluit Ana Crudu.

Daniela Crudu a laut o decizie la care nu se aştepta nimeni, cel puţin nu atât de repede. La nici o săptămână după ce iubitul croat a desfigurat-o, bruneta a decis să treacă peste acest groaznic episod şi s-a împăcat cu el.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.