Halep, adversar facil în turul II la Dubai

0

Simona Halep va debuta la turneul de la Dubai direct în turul doi, unde o va întâlni pe Ons Jabeur.

Ons Jabeur (45 WTA, Tunisia) s-a calificat în turul doi la turneul de la Dubai, unde va fi adversara Simonei Halep. Jabeur a trecut în runda inaugurală de Alison Riske (SUA, 18 WTA), scor 7-6, 1-6, 6-3, după două ore şi 12 minute de joc.

Simona Halep şi Ons Jabeur s-au mai întâlnit o singură dată, în 2018, la Beijing, când românca a abandonat la scorul de 6-1 pentru sportiva din Tunisia.

Simona HAlep speră să aibă succes la următoarele două turnee la care va participa, Dubai şi Doha.

„Cele mai frumoase amintiri din Golf sunt legate de când am câştigat turneul de la Dubai şi cel de la Doha. Sunt două turnee care îmi plac şi sper să fac rezultate bune şi de data asta. Ca de fiecare dată plec cu gânduri bune, gânduri pozitive. M-am pregătit foarte bine, sunt încrezătoare, vedem ce va fi. A fost foarte bine să mă pregătesc acolo înaintea începerii sezonului pentru că mi-a prins bine în Australia. Sper ca şi acum să îmi meargă bine la Dubai pentru că îmi plac condiţiile de acolo. Nu ştiu cum va fi să primesc indicaţii din lojă de la Darren. Şi pentru mine va fi interesant. De la juniori nu s-a mai întâmplat acest lucru. Nu ştiu dacă e bine sau rău, o să vedem acolo. Aveam un cod al semnelor şi îl respectăm în continuare”, a spus Simona Halep.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.