Ponta boicotează audierile miniștrilor în comisii. Atac dur la „măscăriciul” Orban!

0

Victor Ponta, preşedintele Pro România, afirmă că parlamentarii formaţiunii sale nu participă la audierea miniştrilor în comisiile de specialitate din Parlament, în condiţiile în care nici măcar liberalii nu doresc învestirea Guvernului Orban II.

Audierea miniștrilor din Cabinetul Orban 2 continuă, marți, în comisiile de specialitate ale Parlamentului. Dintre cei patru membri ai Guvernului, audiați luni, unul singur a primit aviz pozitiv în comisii, și anume ministrul Apărării Nicolae Ciucă. Votul de învestire va fi dat pe 24 februarie.

Ministrul Finanțelor Florin Cîțu, ministrul Mediului Costel Alexe și ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela au fost avizați, luni, negativ în comisiile parlamentare. Audierile durează până miercuri, urmând ca în plenul reunit din 24 februarie, care începe la ora 16.00, să fie dat votul pentru învestirea noului Cabinet.

„Audierea in Comisii a unor ministri ai unui Guvern pe care chiar PNL (propriul partid) a declarat ca nu ii voteaza = o aberatie suprema = un spectacol de circ in care doar un mascarici ca Ludovic Orban poate fi fericit sa fie protagonist!

Parlamentarii ProRomania nu doresc sa participe la aceasta noua reprezentatie de prost gust a „Circului Orban”!

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.