Un nou divorț răsunător în familia regală. Regina Elisabeta a II-a, șocată!

0

Familia regală este zguduită de un nou scandal, după ce fiul prinţesei Margareta, Earl Snowdon şi soţia sa, au anunţat că vor divorţa. Cei doi formează un cuplu mai de bine de 25 de ani.

Earl David Armstrong-Jones este cunoscut pentru compania sa de mobilă de înaltă calitate Linley, care confecționează mobilier și accesorii la comandă. Cuplul s-a căsătorit în octombrie 1993 și au doi copii Viscount Linley, Charles Armstrong-Jones și Lady Margarita Armstrong-Jones.

„Contele și contesa de Snowdon au căzut de acord, pe cale amiabilă ,cu vedere la faptul că relaţia lor a luat sfârșit și că vor divorțața. Amândoi cer ca presa să respecte intimitatea lor și a familiei.” , a declarat un purtător de cuvânt al cuplului.

Mama lui Earl, Margaret, sora Reginei, a murit în anul 2002, iar acesta a devenit cel de-al doilea conte de Snowdon în urma morții tatălui său, Earl of Snowdon, fotograful celebrității Antony Armstrong-Jones, în anul 2017.

Ştirea vine la doar o săptămână după ce nepotul cel mai mare al reginei, Peter Phillips, și soția sa Autumn au anunțat că s-au separat și intenționează să divorțeze.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2008, după cum scrie presa britanică. „Se crede că Regina este devastată”, relatează publicaţia The Mirror, care adaugă că acesta este „nepotul favorit al Majestăţii Sale Elisabeta a II-a”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.