Harry şi Meghan, o nouă lovitură din partea reginei Elisabeta a II-a

0

Harry şi Meghan Markle trebuie să renunțe la titlul de „Sussex Royal”, după ce au decis să renunțe la funcția de „regali”. În urma discuțiilor lungi și complexe, se pare că Regina și oficialii înalți au convenit că nu mai este corect ca cuplul să păstreze cuvântul „regal” în „brandingul” lor.

Harry și Meghan au căutat să înregistreze Sussex Royal ca marcă globală pentru o serie de articole și activități, inclusiv îmbrăcăminte, papetărie, cărți și materiale didactice.
În plus, au luat măsuri pentru a înființa o nouă organizație caritabilă: Sussex Royal, Fundația Ducelui și Ducesa de Sussex.

Decizia Reginei a venit ca o lovitură pentru Harry şi Meghan, care se confruntă cu un nou început, trebuie să întregistreze totul sub  o altă marcă. Pagina de Instagram „The Sussexes”, @sussexroyal, a adunat 11,2 milioane de urmăritori – același număr de fani ca și contul lui William și Kate.

Harry şi Meghan Markle şi-a făcut deja un nou site web, luna trecută, odată cu anunțul lor bombă: „Bine ați venit în comunitatea regală Sussex, sursa dvs. de informații despre ducele și ducesa de Sussex”.

Harry a primit multe oferte, niciuna pe termen lung, în vreme ce Meghan preferă un job stabil, chiar dacă e prost plătit.

Începutul lunii ianuarie a noului an a fost marcat de un anunț-surpriză venit din partea ducilor de Sussex. Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la rangul de membri seniori ai familiei regale britanice. Informația a venit la finalul mai multor luni în care jurnaliștii britanici au tot scris despre o răcire a relațiilor dintre Harry, fratele său, William, și regina Elisabeta a doua.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.