Marcel Ciolacu nu vrea să mai audă de Ion Iliescu

0

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, miercuri seara, la finalul Comitetului Executiv, că, din câte știe, Ion Iliescu nu este președinte de onoare al partidului, deși fostul președinte al țării apare cu această funcție pe site-ul PSD.

Când ziaristul a insistat și i-a spus că Iliescu apare astfel menționat pe site-ul PSD, Ciolacu a răspuns că nu aceasta este prioritatea lui. „Da, o să…, nu știu…, nu e o prioritate a mea domnul Iliescu, dacă este președinte de onoare”, a spus președintele interimar al PSD.

Întrebat, de asemenea, dacă Ion Iliescu își va păstra această calitate după congresul partidului, Marcel Ciolacu a spus că nu înțelege „fondul problemei”.

„Nu știu dacă această calitate trebuie să i-o confere fiecare congres, nu înțeleg fondul problemei dumneavoastră, ce anume doriți…”, a mai spus Ciolacu.

Acesta a admis că Ion Iliescu „a reprezentat un simbol și pentru PSD, și pentru România, și pentru democrația din România” și a precizat că a fost folosit expresia „a reprezentat” pentru că fostul președinte s-a retras din viața politică.

Potrivit site-ului PSD, secțiunea oameni, Ion Iliescu apare trecut ca președinte de onoare al partidului, pe aceeași pagină pe care este menționat și Marcel Ciolacu, care deține funcția de președinte interimar al PSD.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.