Gabriela Firea se dă revoltată de faptul că românii au fost gazați și bătuți de jandarmi pe 10 august!

0

Primarul general Gabriela Firea a declarat că a avut „de suferit”, după protestele din 10 august 2018 jandarmii au intervenit în forţă pentru a-i dispersa pe oamenii adunaţi în Piaţa Victoriei. Gabriela Firea a amintit că a fost dat afară din toate funcţiile din PSD pentru că l-a criticat pe Liviu Dragnea. 

Într-un interviu acordat jurnalistului Lucian Mîndruţă, Gabriela Firea susţine că a fost „revoltată” de modul în care au intervenit autorităţile în cazul protestului din 10 august 2018.

„M-am revoltat pentru ceea ce s-a întâmplat în 10 august. Am avut de suferit. M-au dat afară din toate funcţiile. Mi-au tăiat bugetul la Primăria Capitalei pentru că am îndrăznit să spun că nu e bine”, a declarat primarul Gabriela Firea.

În noiembrie 2018 Gabriela Firea și-a dat demisia din funcția de președinte interimar al PSD București, „ca o formă de protest faţă de dl Dragnea”. Spune că, la acel moment, nu a demisionat din partid pentru a nu-i „trăda” pe cei care au votat-o.

„Dacă îmi dădeam demisia din partid, automat se întrerupea şi mandatul de primar general şi ar fi însemnat o trădare faţă de cei care m-au votat”, a spus Gabriela Firea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.