Harry și Meghan vor lua parte la ultimele angajamente în calitate de membri ai Casei regale britanice

Share:

Harry și Meghan, ducele şi ducesa de Sussex, Harry și Meghan, se vor întoarce în Marea Britanie la sfârșitul lunii, pentru ultimele angajamente publice la care vor participa în calitate de membri ai Casei regale britanice, a anunțat un purtător de cuvânt al acestora.

Cuplul va lua parte la cel puțin șase evenimente, înainte de retragerea lor din Casa regală, programată pentru 31 martie.

Harry va participa la o sesiune de înregistrări cu vedeta rock Jon Bon Jovi și la Corul jocurilor Invictus, la sfârșitul acestei luni, în timp ce Meghan va participa la un eveniment legat de Ziua Femeii, în 8 martie.

De asemenea, cei doi vor participa la fondurile Endeavour Fund, la deschiderea evenimentului sportiv Silverstone Experience și la festivalul de muzică Mountbatten. Ultimul eveniment oficial va fi participarea, alături de întreaga familie regală, la slujba de la Westminster Abbey, în 9 martie.

Ducii de Sussex vor participa la Jocurile Invictus, o competiție sportivă fondată de prințul Harry pentru militarii răniți, în luna mai, dar nu în calitate de membru al Casei Regale.

Ducii de Sussex au decis, în luna ianuarie, să facă un pas înapoi de la îndatoririle lor faţă de familia regală britanică și au anunțat că vor să-și asigure independența financiară. Regina Elisabeta a II-a a ajuns la un acord cu nepotul său pentru a stabili care va fi noul său statut în cadrul Casei regale, acord care va intra în vigoare la 31 martie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.