Război (pentru voturi) între PNL și USR-PLUS. Barna îi atacă pe Iohannis și Orban!

0

Dan Barna a declarat, joi seara, la Digi24, faptul că asistăm la un „poker politic” şi că „praful de stele” de pe umerii preşedintelui Iohannis şi ai premierului desemnat Ludovic Orban „s-a risipit” , iar PNL dă dovadă de aroganţă în spaţiul online. 

Dan Barna a declarat faptul că declaraţiile ar trebui să fie consecvente cu acţiunile. Mai mult decât atât, acesta susţine faptul că Alianţa USR-PLUS reprezintă aer proaspăt de care are nevoie România.

”Declarațiile ar trebui să fie consecvente cu acțiunile. În mod obiectiv, mesajele din ultimele zile, și ale președintelui Iohannis, și ale premierului Orban, arată că praful de stele de pe umerii lor s-a risipit. Am văzut în ultima vreme un PNL arogant. E clar că pentru România și stabilitatea ei este nevoie de o coaliție de guvernare PNL-USR și în această cheie trebuie privită situația (…) Alianța USR-PLUS este aerul proaspăt de care are nevoie România (…) Nu cred că este măcar un singur votant care să pună egal între PSD și USR. USR a fost consecvent în atitudine, alții nu sunt consecvenți. Asistăm la un poker politic (…) România avea nevoie de primari în două tururi, care acum nu mai e o perspectivă. Rămâne doar perspectiva anticipatelor care nu este sigură nici ea, dacă ne uităm la evoluția din Parlament”, a declarat liderul USR, Dan Barna,joi seară, la Digi24.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.