Tensiuni uriașe în ALDE. Tăriceanu, atac dur la trădătorii din partid!

S-au înregistrat mai multe plecări din ALDE, însă liderul Călin Popescu Tăriceanu nu pare îngrijorat de situația sa.

„Am aflat că există colegi care poartă discuţii. Nu ţin pe nimeni cu forţa, dacă oamenii simt că nu mai au ataşament de proiectele noastre, unii vor face un pas în afară. Fenomenul migraţiei parlamentare este foarte amplu la noi”, a declarat Tăriceanu, la o emisiune online.

„Au plecat de la Pro Romania 5 parlamentari, printre care şi  Daniel Constantin. S-a întâmplat ceva cu partidul? Nu s-a întamplat nimic”, a adăugat liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

„Sunt parlamentari care depind doar de venitul de parlamentari. Nu au alte meserii. Atunci când vin alegeri caută cu ardoare un loc de parlamentar. Caută o soluţie facilă”,a conchis Tăriceanu.

Deputatul ALDE de Teleorman, Florică Ică Calotă, a declarat, miercuri, că aproximativ 12 deputaţi ai formaţiunii vor părăsi partidul într-o săptămână, în acest moment formaţiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu fiind fără grup şi la Camera Deputaţilor.  „Un lucru este clar, nu mai avem grup parlamentar. În momentul de faţă, în ALDE eu nu mai rămân. Dar unde şi spre ce zări voi pleca, nu aş putea să vă spun încă. Suntem un grup de parlamentari care vom pleca spre nişte destinaţii. În maxim o săptămână, zece zile, voi anunţa către ce voi merge. Suntem 23 de parlamentari, dintre care minim 12 şi maxim 16 parlamentari vom pleca din ALDE”, a afirmat Calotă, pentru Agerpres.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.