CFR Cluj, victorie (de mare echipă) în Bănie

CFR Cluj s-a impus cu 2-0 pe terenul Craiovei, în ultimul derby din sezonul regulat al Ligii 1. Rondon și autgolul lui Martic au tranșat derby-ul din „Bănie”, unul care a avut de toate.  Alături de CFR Cluj şi Universitatea Craiova, vor juca în play-off-ul Ligii I FCSB, Gaz Metan Mediaş, Astra Giurgiu şi FC Botoşani. 

Alături de CFR Cluj şi Universitatea Craiova, vor juca în play-off-ul Ligii I FCSB, Gaz Metan Mediaş, Astra Giurgiu şi FC Botoşani. În play-out vor evolua FC Viitorul, Dinamo, Sepsi, Chindia Târgovişte, Hermannstadt, Poli Iaşi, Academica Clinceni şi FC Voluntari.

Ultimul meci al sezonului regulat, FC Botoşani – Poli Iaşi, are loc luni, de la ora 20.00.

La Craiova, golurile au fost marcate de Rondon ‘9 şi Martic ’67 (autogol).

Gazdele au ratat câteva ocazii importante în prima repriză, de două ori mingea lovind chiar bara. Şi CFR Cluj a avut o bară, în repriza a doua.

Jocul a fost întrerupt pentru scurt timp în minutul 37, când Chipciu (CFR Cluj) se pregătea să execute un corner. Atunci, în direcţia sa au fost aruncate din tribună câteva obiecte, între care şi o petardă. Chipciu s-a îndepărtat de colţul terenului, iar arbitrul Marcel Bîrsan a chemat echipele către jumătatea terenului, în zona băncilor de rezerve. După ce a discutat cu reprezentanţii echipelor şi Bancu s-a dus către galeria Universităţii Craiova pentru a-i cere să nu mai arunce cu obiecte, jocul s-a reluat. Anterior, în minutul 22, după o ocazie importantă ratată de Universitatea Craiova, jucătorii echipei oaspete au acuzat fanii gazdelor că au aruncat cu diverse obiecte spre ei. Centralul Marcel Bîrsan le-a cerut gazdelor să facă un anunţ la staţia de amplificare.

Citește și
1 Comentariu
  1. ?????? spune

    @Considerați că în meciul cu Islanda selecționerul Rădoi ar trebui să pregătească jucătorii și echipa și pentru participarea la Olimpiadă, titularizând îndeosebi dintre jucătorii din echipa care a obținut calificarea și pe care o pregătește pentru participarea la Olimpiadă și care l-au pus în poziția de a fi numt selecționer la echipa națională, ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.