Bayern Munchen defilează în grupele Ligii Campionilor

Bayern Munchen a făcut un pas mare spre sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, prin victoria cu scorul de 3-0 (0-0) în faţa formaţiei Chelsea, marţi seara, la Londra, în prima manşă a optimilor de finală.

Bayern Munchen a tranşat soarta partidei şi, probabil, a calificării după pauză, când Serge Gnabry a reuşit o dublă în doar patru minute (51, 54), iar Robert Lewandowski a completat tabela (76). Bavarezii au început în forţă şi au fost aproape de deschiderea scorului încă din primul minut, dar şutul lui Thomas Muller a fost respins de Caballero. ”Veteranul” argentinian (38 ani) s-a opus golului şi în min. 15 şi 28, la şuturile lui Lewandowski. Oaspeţii au avut şi o bară, prin Muller (35).

Bayern s-a desprins după un forcing în debutul reprizei secunde, când Gnabry (51) a deschis scorul după o combinaţie cu Thiago Alcantara şi Lewandowski, iar apoi l-a majorat în urma unei pase de la acelaşi Lewandowski (54), după degajarea lui Neuer. Al treilea gol al campioanei Germaniei a fost semnat de Lewandowski (76), care, servit de Coutinho, a ajuns la 11 goluri în acest sezon de Champions League, fiind liderul clasamentului golgheterilor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.