Marcel Ciolacu, unic candidat la șefia PSD. Stănescu, Firea și Grindeanu-în echipa sa!

0

Marcel Ciolacu a anunţat, marţi seară, că va candida la funcţia de preşedinte al partidului, la Congresul ce va avea loc pe 29 februarie. De asemenea, liderul PSD a spus că şi-ar dori ca din echipa sa să mai facă parte şi Gabriela Firea, Sorin Grindeanu şi Paul Stănescu.

Marcel Ciolacu a declarat, marţi, la Realitatea Plus, că va candida pentru şefia PSD. El a precizat că înscrierile pentru funcţia de conducere a partidului se fac până vineri şi a spus că şi-ar dori-o pe Gabriela Firea „în echipa” sa.

„Mi-ar plăcea să am pe doamna Firea în echipa de la partid şi o susţin în continuare pentru funcţia de primar”, a afirmat Marcel Ciolacu.

De asemenea, Ciolacu a spus că şi-ar „dori mult” ca fostul premier Sorin Grindeanu să vină „în echipă” alături de el. Ciolacu a spus că ar fi „onorat” dacă Paul Stănescu ar „dori în continuare” funcţia de secretar general al PSD.

Marcel Ciolacu a adăugat că „este posibil” să se renunţe la funcţia de preşedinte executiv al PSD şi că doreşte cinci funcţii de vicepreşedinţi ai partidului. „O să încercăm să avem o echipă cât mai eficientă în primul rând pentru examenul politic care urmează, respectiv alegerile”, a afirmat Ciolacu.

În ceea ce priveşte relaţia cu Victor Ponta, Marcel Ciolacu a spus: „Consider că este o relaţie bună, începem să creăm o încredere între noi”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.