Barna salută decizia PNL de a-l susține pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei

0

Dan Barna salută decizia liberalilor de a-l susţine pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei. ” Anunțul este un mare pas înainte pentru perspectiva unui candidat unic anti-PSD la București”, a susţinut liderul USR într-o postare pe Facebook.

„O veste bună – PNL tocmai a anunțat că îl susține pe Nicușor Dan, candidatul USR pentru Primăria Capitalei. Anunțul este un mare pas înainte pentru perspectiva unui candidat unic anti-PSD la București”, a scris Dan Barna pe Facebook.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, că Nicuşor Dan va fi susţinut de PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei. Liderul liberal a spus că nu i-a solicitat lui Nicuşor Dan să se înscrie în PNL „pentru a putea beneficia de susţinerea celorlalte formaţiuni de dreapta”.

„Decizia pe care am luat-o a fost una care ţine cont de cunoaşterea problemelor Bucureştiului, de interesul pe care l-a manifestat Nicuşor Dan pentru a găsi soluţii, chiar fiind în afara administraţiei Bucureştiului. Mă regăsesc în foarte multe dintre soluţiile pe care le propune Nicuşor Dan”, a spus preşedintele Ludovic Orban într-o conferinţă de presă.

Liderul liberal, Ludovic Orban, a spus că este convins că Nicuşor Dan „este cel mai potrivit pentru atingerea celor două obiective a PNL”.

„Primul obiectiv este de a elibera Bucureştiul de domnia despotică a PSD şi al doilea de a asigura o bună guvernare a Bucureştiului care să asigure o bună calitate a vieţii”, a spus Ludovic Orban.

Preşedintele PNL a spus că liberalii fac un sacrifiu de a renunţa la ideea de a susţine un candidat propriu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.