Meghan Markle susține că ea și prințul Harry erau „tratați diferit” de Regină

Meghan Markle este de părere că ea și prințul Harry sunt „intimidaţi”, iar restricțiile care le-au fost puse sunt „răzbunări” pentru că vor să fie independenți, scrie Daily Mail. Actriţa s-a plâns prietenilor că atât ea, cât şi soţul ei, erau trataţi diferit de Regină, faţă de ceilalţi membri ai familiei.

Meghan a spus că ea și Harry nu au avut de ales, decât să facă o declarație publică. A precizat că dacă cineva ar trebui să se simtă insultat, ar trebui să fie e „, a explicat un prieten, potrivit sursei citate mai sus.

Harry se află acum la Edinburgh pentru ultimele angajamente, dar Meghan nu îi va fi alături acolo, ci se va întâlni cu el la Londra.

Prietenul respectiv a mai adăugat: „Meghan se duce direct la Londra, nu la Edinburgh, pentru că asta e treaba lui Harry. Ea a spus că ea și Harry vor continua să fie toleranţi și să se concentreze asupra binelui pe care îl creează și să fie cei mai buni părinți pentru Archie. A spus că va continua să-l susţină pe Harry, pentru că este cel mai integru bărbat pe care îl cunoaşte, dar și loial„.

Meghan consideră, de asemenea, că regina se afla „sub presiune când a făcut acele solicitări cu privire la schimbarea numelui”, deoarece Harry este „favoritul Reginei, iar ceilalţi, pur și simplu nu pot accepta asta”.

Potrivit aceleiaşi surse, Daily Mail, Meghan s-a plâns prietenilor ei cu privire la renunţarea titlului, spunându-le că nu există  vreo lege care să o oprească atât pe ea, cât și pe Harry să îl folosească.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.