Teodorovici cere suspendarea lui Iohannis. Ana Birchall sare în apărarea președintelui!

0

Eugen Teodorovici a declarat miercuri seară, după ce Klaus Iohannis l-a desemnat ca premier pe Florin Cîţu, că ar trebui începute demersurile pentru suspendarea preşedintelui.

Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finanţelor din guvernul Dăncilă, a declarat miercuri seară că ar trebui începute demersurile pentru suspendarea lui Klaus Iohannis, considerând că acesta a încălcat decizia CCR prin numirea ca premier a lui Florin Cîţu, neputând să formeze o majoritate care să garanteze învestirea noului cabinet.

„Din punctul meu de vedere, în acest moment se poate începe procedura de suspendare a preşedintelui. Este punctul meu de vedere, personal, nu este punctul de vedere al PSD”, a declarat Teodorovici, imediat după anunţul de numire a lui Cîţu făcut de Iohannis.

Ana Birchall, fostă membră a PSD şi deputat în Parlamentul României, a taxat declaraţia lui Teodorovici într-o postare dură pe pagina sa de Facebook.

„Ce aiureală! E de notorietate că Teodorovici are un meci personal cu Cîțu, dar de aici și până la a veni cu așa idei când abia ai avut alegeri prezidențiale mi se pare o copilărie, ca să fiu politicoasă în exprimare și să nu spun că e prostie și imaturitare politică!” a scris deputata.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.