Casa Regală britanică, vizată de un nou scandal uriaș

Share:

În timpul cât au stat împreună, Prințul Andrew a lăsat-o pe iubita lui Caprice, starul din „Dancing On Ice”, să se aşeze pe tronul Reginei în timpul unei vizite la Palatul Buckingham. 

În anul 2000, prinţul Andrew şi modelul de 48 de ani, au avut o relaţie de două luni, în care au reuşit să petreacă destul timp împreună, astfel că au ajuns şi în locuinţa Reginei.

Modelul american a fost autorizat să stea pe locul reginei în timpul unei vizite la Palatul Buckingham în timp ce Andrew o distra. O sursă a declarat pentru The Sun că vedeta Caprice a crezut că „este un pic ciudat că a vrut să stea”. Dar aparent aceasta s-a bucurat de cum evolua relaţia lor.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început atunci când au fost invitaţi la aceeaşi cină de un prieten comun, iar ulterior au urmat mai multe intâlniri care i-au apropiat.

Sursa a adăugat că „au ratat primele 10 minute”, deoarece securitatea regelui a trebuit să „golească drumul și să se asigure că rândul din spate era gol, astfel încât să poată sta acolo fără să vadă nimeni”.

Se pare că cei doi s-ar fi distrat în sala tronului în timpul unei vizite importante, dar Regina nu ar fi ştiut acest lucru. „Este un lucru deosebit de ciudat de făcut, mai ales având în vedere că regina putea să apară în orice moment!”

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.