Ianis Hagi nu l-a convins (încă) pe Steven Gerrard!

0

Ianis Hagi este pe val la Glasgow Rangers, dar managerul scoţienilor, Steven Gerrard i-a cerut românului să continue performanța dacă dorește să câștige un transfer definitiv. Ianis Hagi este împrumutat de la Genk, până la finalul sezonului, cu clauză de transfer definitiv pentru 5 milioane de euro.

Ianis Hagi a devenit favoritul fanilor după „dubla” din Europa League cu Braga. Cu toate astea, în ultimul meci, din Cupa Scoției, Ianis Hagi nu a mai dat randamentul pe care l-a avut în meciul de Europa League, fanii fiind dezamăgiți, atât de prestația sa, cât și de eliminare.

Steven Gerrard a luat decizia de a nu începe partida cu Ianis Hagi în primul 11, acesta intrând în joc, după pauză, din minutul 68. Prestația românului a fost una ștearsă, după cum au apreciat și jurnaliștii sportivi din Scoția.

Dezamăgirea fanilor, față de prestația avută de jucător în meciul cu Braga, din Europa League, a fost pe măsură. Chiar dacă Steven Gerrard îl dorește la echipă, așa cum a declarat zilele trecute, i-a cerut lui Ianis Hagi să țină ștacheta sus, dacă își dorește cu adevărat să fie în primul 11 și nu doar rezervă. Mai mult, jurnaliștii scoțieni nu l-au menajat deloc pe Ianis Hagi acordându-i, pentru partida din Cupa Scoției, nota 2!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.