Parlamentarii PSD vor vota împotriva Guvernului Cîțu

PSD a decis în unanimitate de voturi ca social-democrații să fie prezenți în Parlament și să voteze împotriva Guvernului Florin Cîțu, anunță Stiripesurse.ro.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că parlamentarii partidului vor vota cum le dictează conştiinţa la audierile miniştrilor propuşi în Cabinetul Cîţu, adăugând că îi e greu să creadă că un ministru care a avut până acum de trei ori un vot negativ de la parlamentari va primi de această dată un unul pozitiv.

„Să fie imparţiali, să pună ce întrebări consideră de cuviinţă şi votul în continuare. Acum, îmi e greu să cred că un ministru care a avut până acum de trei ori un vot negativ de la parlamentari, şi nu numai de la parlamentarii PSD, şi de la celelalte grupuri parlamentare, va primi de data aceasta un vot pozitiv. Cu alte cuvinte, nu cred că se deşteaptă cineva peste noapte”, a afirmat Ciolacu, întrebat după şedinţa grupului parlamentar al PSD ce vor face social-democraţii la audierile miniştrilor în comisii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.