Cauzele divorțului dintre Andreea Bălan și George Burcea

Cristi Brancu a dezvăluit în emisiunea lui că semnele unei despărțiri dintre Andreea Bălan şi George Burcea existau de mai mult timp. Mai mult, se pare că soțul vedetei avea un comportament deviant și se ascundea cu multe lucruri, informează Romaniatv.net.

La Agenția VIP, Brancu a povestit că George Burcea avea probleme cu drogurile și încerca foarte mult să ascundă acest lucru. Mai mult, se pare că Burcea devenise tot mai închis în el și se ascundea și față de Andreea Bălan, lucru pe care vedeta l-a simțit.

Prezentatorul l-a avut invitat pe actor şi i-a zis acestuia să-și declare dragostea pentru Andreea Bălan, moment în care Burcea a început să se eschiveze. „Ce vrei să demonstrezi cu asta?” i-a zis George Burcea, lui Cristi Brancu, la care acesta: „Nu mai este în stare să spună că o iubește!”.

Andreea Bălan și George Burcea au încheiat un contract prenupțial. Așadar, în urma unui divorț care pare iminent în acest moment, ea rămâne cu o avere colosală, de un milion de euro, în timp ce el nu rămâne cu… nimic!

Andreea Bălan a anunțat că divorţează de George Burcea. Prin intermediul contractului prenupțial, ea rămâne cu tot ce a venit, el cu ce a avut înainte de căsnicie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.