Prințul William și soția sa Kate nu sunt speriați de isteria coronaviruslui

Prinţul William, moştenitorul tronului Marii Britanii, şi soţia sa Kate se află într-o vizită de trei zile în Iralanda, în timpul căreia par foarte relaxaţi, nefiind atinşi de isteria coronavirus.

Prinţul William şi Kate Middleton se află la Dublin, unde s-au întâlnit deja cu premierul Leon Varadkar şi partenerul acestuia, Matthew Barrett. Într-o discuţie cu Joe Mooney, un paramedic în cadrul Serviciului Național de Ambulanță, William a spus: „Pariez că toți cei care vă solicită vă spun ceva de genul „Am coronavirus, o să mor”, iar dumneavoastră îi răspundeți: „Nu, aveți doar o tuse”.

Moştenitorul la tronul Marii Britanii a fost chestionat şi în legătură cu acoperirea mediatică a epidemiei de coronavirus. „În acest moment tonul pare destul de dramatic. Fenomenul este destul de accentuat de presă, nu credeţi?„, a rostit Prinţul. Într-un alt videoclip de la eveniment, Prinţul William, Duce de Cambridge, a fost auzit spunând: „Apropo, Ducele și Ducesa de Cambridge răspândesc coronavirus, scuze. Stăm cu ochii pe asta, așa că spuneți-ne dacă trebuie să ne oprim„. Cuplul regal a dat mâna cu zeci de oameni în prima zi a vizitei lor în Irlanda.

Potrivit Departamentului de Sănătate și Asistență Socială din Marea Britanie, un număr de 16.659 de persoane au fost testate pentru coronavirus în Marea Britanie, 85 de cazuri fiind confirmate ca pozitive.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.