Va fi emis mandat de arestare pe numele lui Mario Iorgulescu?

Share:

Tribunalul Bucureşti anunță joi dacă emite mandat de arestare pe numele lui Mario Iorgulescu, internat în prezent la o clinică din Italia, acuzat de omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Instanța a dezbătut marţi cererea procurorilor de arestare în lipsă a lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu – preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, şi a decis să amâne pronunţarea pentru joi.

Potrivit anchetatorilor, Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu – preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, se află internat în prezent la o clinică din Italia.

La aproape jumătate de an de când a provocat accidentul mortal, Mario Iorgulescu se află în continuare într-o stare precară. În cadrul unui interviu, tatăl său a mărturisit cu ce probleme medicale se confruntă. “Are afecţiuni ale lobilor frontali”, a spus Gino Iorgulescu în timpul declarațiilor. Astăzi, la Tribunalul Bucureşti se judecă cererea procurorilor de arestare preventivă în lipsă a lui Mario Iorgulescu. El este acuzat de omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Mario Iorgulescu a fost pus sub acuzare, pe 19 septembrie 2019, pentru ucidere din culpă şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.