Accident cumplit la Lehliu Gară, județul Călărași. Un microbuz s-a răsturnat, opt persoane au fost rănite!

Un grav accident rutier a avut loc, cvineri dimineața, pe DJ 201 B, pe raza localităţii Lehliu Gară. Pompierii militari din cadrul Secţiei Lehliu Gară au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospeciala de descarcerare şi o autospecială de prim ajutor SMURD. La faţa locului s-au deplasat şi patru autospeciale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care au preluat cinci victime ale accidentului şi le-au transpotat la Lehliu.

Vineri dimineața, ora 06.22, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe DJ 201 B, pe raza oraşului Lehliu Gară, pentru acordarea primului ajutor în cazul mai multor persoane care au suferit diverse traumatisme, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Dat fiind numărul mare de persoane care necesitau acordarea primului ajutor, a fost solicitat în sprijin şi ATPMV (autospecială transport personal şi victime multiple) de la Detaşamentul de pompieri Călăraşi.

În urma accidentului rutier, opt dintre cele nouă persoane aflate în autovehiculul de transport au avut nevoie de îngrijiri. Toţi erau conştienţi şi prezentau diferite traumatisme.

Citește continuarea pe realitateadecalarasi.net.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.