Ponta îi provoacă pe parlamentarii PNL în cazul învestirii Guvernului Cîțu

0

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, joi seară, Realitatea PLUS, că dacă PNL va vota cu bilele ascunse la învestirea Guvernului Cîțu, în mod cert se va ajunge la anticipate.

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, joi seară, Realitatea PLUS că dacă PNL va vota cu bilele ascunse la învestirea Guvernului Cîțu, în mod cert se va ajunge la anticipate. Totodată, Ponta a precizat că votul cu bilele ascunse va arăta clar că PNL a recurs la un artificiu pentru a păcăli Curtea Constituțională.

Liderul Pro România, Victor Ponta, mai susține că PSD va sprijini PNL-ul și-i va face pe plac, votând împotriva Guvernului Cîțu.

„Dacă PNL votează cu bilele ascunse vom vedea alegeri anticipate, pentru că aici este și vina PSD-ului, pentru că PSD joacă în același film cu PNL. Pentru că altfel ar fi putut să zică pesediștii, ”e criză, poftin, puneți-vă guvernul și dați-i drumul, guvernați”. Dar PSD nu vrea să-i bage în necaz pe PNL, și atunci joacă și ei în același film”, a declarat Victor Ponta, în cadrul emisiunii „Legile Puterii”, la Realitatea PLUS.

Votul de învestire al Guvernului Cîțu ar putea avea loc săptămâna viitoare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.