Alertă de coronavirus în Senat. Membrii Comisiei pentru Învățământ, trimiși acasă!

Alertă de coronavirus și la Parlament. Mai mulți senatori de la Comisia pentru Învăţământ au fost trimiși acasă, transmite Realitatea PLUS.

Alertă de coronavirus și la Parlament, după verificările anunțate și la Guvern. Toţi angajaţii Comisiei pentru Învăţământ din Senat au fost trimişi acasă. Măsura a fost luată după ce soțul unei senatoare din respectiva comisie, s-a descoperit că lucrează la OSIM, instituția unde este angajată și femeia de 42 de ani din Bucureşti, a doua persoană confirmată cu coronavirus în Capitală, trasmite Realitatea PLUS.

„Vineri a fost depistată pozitiv la Coronavirus o angajată de la OSIM, unde lucrează soțul unei doamne angajate la Comisia pentru Învățământ din Senat. Preventiv, toți angajații Comisiei au fost trimiși acasă până la noi directive. In acest context, există posibilitatea să nu putem ține ședința de săptămâna aceasta. Vă mulțumesc pentru înțelegere”, a fost mesajul transmis de Liviu Pop senatorilor din Comisia de Învățământ.

Alertă de coronavirus este și la Palatul Victoria. Autoritățile fac verificări cu privire la posibili contacți ai femeii confirmate ieri cu coronavirus din rândul personalului care desfășoară activități în clădirea Guvernului României.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.