Tăriceanu, atac dur la adresa guvernării PNL

0

Călin Popescu Tăriceanu susţine, într-o postare pe Facebook, că „guvernanții noștri au fost luați prin surprindere de extinderea crizei de coronavirus” şi cere PNL ” să se hotărască: guvernați sau plecați!”.

„Domnilor Iohannis – Orban – Cîțu, ori guvernați, ori plecați acasă!

Șoc și groază, guvernanții noștri au fost luați prin surprindere de extinderea crizei de coronavirus. Cu toții bănuiam că și la noi criza coronavirusului se va adânci.

Nu e cazul de panică, lucrul acesta trebuie să îl înțeleagă toată lumea, pentru că îmbolnăvirile sunt încă în număr redus, dar dinamica pe care o vedem în Italia și alte țări ar trebui să pună pe gânduri autoritățile.

Văd palide mișcări în rândul guvernanților. Sper că prin decizia de a interzice adunările cu mai mult de 1000 persoane, Orban – Cîțu &Co au pus în cui obsesia pentru anticipate. Dacă nu au pus-o încă, e bine să o facă. Chiar dacă ar vrea să facă alegeri anticipate, probabil că românii nu ar veni la vot de frica epidemiei de coronavirus. Așa că, cel mai bine pentru toți, ar fi ca ei să înceteze mascarada cu anticipatele, să se mobilezeze și să nu își mai trântească în Parlament propriul lor guvern și mai ales să înceapă să guverneze!

Prin politizarea excesivă a discursului public de când au preluat guvernarea, Orban&Co s-au îndepărtat prea mult de la agenda reală a publicului și de la nevoile societății românești. De 4 luni își ascund incompetența în spatele „grelei moșteniri”, dar nu fac nimic să mergem mai departe. Probabil că așteaptă anticipatele, pentru ca după aceea să vină cu planul de austeritate.

Zilele următoare se va decide soarta guvernului Cîțu. Până atunci PNL trebuie să se hotărască: guvernați sau plecați!”, a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.