Cătălin Ivan (ADN): Lui Iohannis și liderilor PNL ar trebui să le fie interzis dreptul de a mai ocupa funcții publice în viitor!

Liberalii și președintele Klaus Iohannis sunt inconștienți, e strigător la cer ce s-a petrecut azi! Nici măcar pericolul coronavirusului nu-i poate convinge să fie responsabili. Florin Cîțu și-a depus mandatul de premier desemnat în plină criză a coronavirusului. Dacă tot aveau de gând să îl retragă, de ce n-au făcut-o cu câteva zile în urmă? Ce rost au mai avut audierile de miniștri, ce a fost cu bătaia asta de joc?

Amplificarea unei crize politice în contextul unei crize majore de sănătate publică pune viețile românilor în pericol iminent. PNL trebuie scos în afara legii pentru acest gest iresponsabil care lasă românii fără apărare în fața acestei pandemii. În plină stare de urgență la nivel mondial, liberalii au timp de calcule politice și electorale. Care este diferența dintre președintele Iohannis și polițistul iresponsabil care s-a plimbat prin oraș și a infectat oameni nevinovați cu coronavirus? Niciuna. Aceeași iresponsabilitate în ambele cazuri. Din păcate, vorbim despre președintele țării și despre prim-ministrul interimar. Milioane de români sunt astăzi expuși unei crize extrem de periculoase amplificate de o criză politică inexplicabilă.

România este condusă astăzi de inconștienți. La propriu, Iohannis și PNL vor avea pe conștiință românii care vor cădea victime actualei crize de sănătate publică.

Ludovic Orban n-a acceptat să rămână în afara jocului și a făcut presiuni inacceptabile pentru ca Florin Cîțu să renunțe la funcția de premier desemnat. Sunt jocurile lor cinice, țara nu trebuie târâtă în aventurile lor politice. Dacă au chef de reglări de conturi în interiorul PNL e problema lor, dar să nu se joace cu acest popor și așa încercat în aceste zile.

Nebunia politică ar trebui să înceteze. Iresponsabilii de la PNL nu mai au ce căuta la conducerea acestei țări!

 Cătălin Ivan
coordonator politic Alternativa pentru Demnitate Națională – ADN

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.