Gabriela Firea cere închiderea metroului în Capitală!

Gabriela Firea, primarul General al Capitalei, a făcut noi precizări după ce numărul de cazuri de COVID-19 a luat amploare în București.

Gabriela Firea s-a referit măsurile pe care și-ar dori să le poată lua într-o intervenţie telefonică la emisiunea „Xtra Night Show” şi a precizat că ar fi închis metroul!

„Metroul este la Metrorex, tot la Guvern. Eu aș fi închis și metroul pentru că este o sursă de aglomerație, deci de răspândire a oricărui virus”, a spus Gabriela Firea, care a anunţat deja închiderea teatrelor și sălilor de spectacol, timp de câteva săptămâni.

Gabriela Firea a menționat că și-ar dori închiderea locurilor care presupun adunarea mai multor persoane în scop recreațional, precum sălile de cinema din malluri, food court-uri sau chiar cafenele.

„De asemenea, am spus din primul Comandament că trebuie închise locurile de joacă, trebuie închise sălile de cinema din malluri, pe cât posibil trebuie să fie închise și zonele în care se mănâncă, se stă la o cafea, se stă la un suc. Nu mai este momentul acum, pentru următoarele 2-3 săptămâni, să stăm în astfel de spații, cu persoane care vin din foarte multe zone, care s-au întâlnit poate cu românii veniți în țară din Italia, din Spania și așa mai departe. Trebuie să ne protejăm”, a mai spus Gabriela Firea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.