Băsescu vede o confruntare PNL-Iohannis după depunerea mandatului de către Florin Cîțu

1

Europarlamentarul PMP Traian Băsescu a comentat, al TVR, criza politică declanșată iar după ce Florin Cîțu a renunțat la mandatul de premier propus de președintele Klaus Iohannis, informează Romaniatv.net.

„PSD și-a dat jos 2 guverne, PNL si-a depus de 2 ori mandatul. Cine și ce să mai înțeleagă? Gestul PNL m-a surprins pentru că se revendică a fi un partid responsabil. Dar dacă așa se manifestă responsabilitatea? Nu există explicație. Cred că suntem unici în Europa cu așa ceva.

Mă tem că nu e Klaus Iohannis cel care a generat predarea lui Cîțu. Cred că lucrurile s-au petrecut la partid. Nu avea nici o logică ca Iohannis să-l numească pe Cîțu și apoi să spună că nu mai e bun.

Conducerea PNL s-a hotărât să-i spună un NU lui Iohannis. Este o primă înfruntare a lui Iohannis de către partid.

Cîțu și-a dat măsura puterii, Nu este un om de stat, a rămas un om de partid”.

Fostul președinte Traian Băsescu l-a atacat, în direct la TVR, pe Klaus Iohannis, despre care spune că greșește atunci când nu instituie starea de urgență în criza coronavirusului.

„România va trece printr-o epidemie, pentru că nu s-au luat măsurile necesare la început. Va fi o epidemie consistentă, dar ar fi bine să o ținem sub control.

Dacă s-a făcut o greșeală, e că președintele n-a decretat stare de urgență. ‘Până la urmă, această carantină este un abuz de nedescris asupra drepturilor fundamentale. Numai în situația de urgență, se poate renunța la parte din drepturile fundamentale.. Iar Iohannis n-a decretat stare de urgență”, a declarat Traian Băsescu.

Citește și
1 Comentariu
  1. ?????? spune

    @Opinați că Monica Macovei, referitor la modul de comunicare și la ceea ce comunică public Traian Băsescu, ar putea fi considerată o persoană cu mult mai deșteaptă, ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.