Rețeaua PENNY ajunge la un număr de 257 de magazine în România

0

Rețeaua de magazine PENNY se extinde cu o nouă unitate în Lunca Cetățuii, Iași. Astfel, rețeaua ajunge la 257 de spații deschise în România. Acesta este cel de-al șaselea magazin deschis în județul Iași.

Noul magazin PENNY din Lunca Cetățuii, Iași, are un spațiu de vânzare de 850,47 m2, care va fi deschis de luni până sâmbătă în intervalul 07:30 – 21:00 și duminică între 08:00 – 19:00. Pentru confortul clienților săi, noul magazin dispune și de un număr de 61 de locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilități, și patru case de marcat.

Cu o strategie de expansiune ambițioasă, produse de calitate ce provin de la furnizori și producători locali și o atenție constantă la nevoile clienților, compania și-a propus să investească peste două miliarde de lei în următorii șase ani pe piața din România.

Pentru mai multe informații despre promoțiile valabile în noul magazin din Lunca Cetățuii, Iași, se poate accesa website-ul oficial la adresa: https://www.penny.ro/oferte/pliant/pliant-lunca-cetatuii-kw11.

Despre PENNY

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 257 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 4.500 de angajați.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.