Scandal uriaș: Sute de români, blocați la granița dintre Ungaria și Austria!

0

Anunţul mai multor state europene de a-şi închide graniţele are efecte nefaste asupra celor care vor să se întoarcă în ţară. Mulți români care vin din Germania sunt blocați la granița dintre Austria și Ungaria, informează Romaniatv.net.

Românii care nu pot ajungă acasă își strigă disperarea pe reţelele de socializare, în speranța că autorităţile îi vor putea ajuta.

Sute de oameni blocați între Austria şi Ungaria, deoarece guvernul de la Budapesta a decis închiderea totală a graniţelor pentru cetăţenii străini.

Vameșul ungur le-a reproșat că sunt în miez de noapte pe drumuri și le-a spus că trebuia să se informeze cu privire la măsura luată de ei. „Sunt femei gravide și copii. Nu ne primesc ungurii. Să ajungă la Iohannis. E frig mare afară. Dați share în grupuri. Austria nu mai primește nimic înapoi”, a spus unul dintre românii blocaţi la graniţă. „Nu ne mai primeşte nimeni. Austria nu ne primeşte înapoi, nici Cehia, nici Slovacia. Vameşii spun că dacă nu plecăm, aduc tancurile”, spune un alt român.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.