Crește numărul românilor infectați cu coronavirus. 260 de persoane au contactat COVID-19!

0

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3.441 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 23.679 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Pentru a reduce răspândirea pandemiei de coronavirus, autorităţile au adoptat, progresiv, mai multe măsuri care au afectat companiile şi angajaţii din multiple sectoare.

Grupul de Comunicare Strategică a făcut precizări cu privire la distribuția pe județe a celor 29 de noi cazuri de coronavirus din România. Astfel, din cele 29 de cazuri noi sunt: 12 Bucureşti, 7 Iaşi, 3 Ilfov, 2 Hunedoara și câte 1 caz în Alba, Bihor, Maramureş, Olt, Suceava. Aceștia sunt atât contacti ai cazurilor pozitive existente, cât și persoane care au călătorit în zone afectate că de exemplu Spania, Italia, Marea Britanie.

„29 de cazuri noi din care 12 Bucureşti, 7 Iaşi, 3 Ilfov, 2 Hunedoara, câte 1 caz în Alba, Bihor, Maramureş, Olt, Suceava. Vârstă celor infectați între 1 și 72 ani.

Sunt atât contacti ai cazurilor pozitive existente, cât și persoane care au călătorit în zone afectate că de exemplu Spania, Italia, Marea Britanie” transmite Grupul de Comunicare Strategică.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.