Scurgere de informații coronavirus: Adrian Streinu Cercel nu este vizat de ancheta penală!

Share:

Profesorul Adrian Streinu – Cercel nu este vizat de ancheta penală cu privire la scurgerea de informații. 

Ar fi vorba de personalul tehnic, subofițeri care s-au ocupat de documente înainte ca acestea să intre în ședința grupului, anunță Antena 3. Se presupune de către procurori că unul dintre subofițeri ar fi dat acea hotărâre numărul 8 în care se face referire în acest dosar, înainte ca aceasta să aibă forma finală și să fie discutată în cadrul ședinței.

Nu este vizat nici ministrul și nimeni din Comitetul Științific. Nu au fost făcute audieri în acest dosar, mai informează sursa citată.

„Nu am fost citat, nu am fost informat şi aici este problema, când vorbim de o pandemie şi o responsabilitate enormă la nivel naţional. Părerea mea este că lucrurile trebuie spuse clar, fără niciun fel de acoperiş. Dacă se vorbeşte de altcineva, în afară de medicii care sunt în grupul tehnic, acest lucru trebuie să se ştie în mod oficial şi nu pe surse”, a declarat Adrian Streinu – Cercel, la un post TV.

Adrian Steinu Cercel, directorul Institutului Matei Balș, a declarat în urmă cu câteva zile că intră în ”silenzio stampa” pentru o lună, după ce Parchetul General a deschis un dosar penal în urma unor scurgeri de informații în presă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.