Europarlamentarul Maria Grapini, apel la solidaritate și responsabilitate, în plină pandemie de coronavirus

Share:

În plină pandemie de coronavirus, europarlamentarul Maria Grapini a avut o intervenție la Radio Timișoara și a făcut un apel la solidaritate și responsabilitate din partea cetățenilor.

„Îngrijorarea mea este că nu s-a ajuns încă la o solidaritate, la un lucru în echipă, între cetățean  și instituțiile statului. Apelul meu, în calitatea mea de cetățean, dar și de europarlamentar, se adresează tuturor cetățenilor și este unul de solidaritate, de umanism, de înțelegere corectă a situației cu care ne confruntăm”, a precizat europarlamentarul Grapini, care a militat pentru o informare corectă, dar și cooperare eficientă, menite să prevină răspândirea COVID-19.

Europarlamentarul Grapini a mai precizat că atât domnia sa, cât și echipa de umaniști din județul Timiș, au pus la dispoziția populației mai multe numere de telefon, pentru a putea interveni, de urgență, în cazul unor persoane care se află în dificultate. “Sunt persoane în vârstă, care nu sunt izolate la domicilu, dar care au nevoie de sprijin în privința aprovizionării cu alimente și apă , a mai spus Grapini, care le-a cerut românilor să fie mult mai ponderați în privința cumpărăturilor pentru că “orice supra-stoc poate fi un minus în casa altcuiva”.

 

Europarlamentarul Maria Grapini la Radio Timișoara, 20.03.2020

Europarlamentarul Maria Grapini la Radio Timișoara, 20.03.2020

Publicată de Maria Grapini Europarlamentar pe Vineri, 20 martie 2020

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.