Gigi Becali înjumătățește salariile la FCSB din cauza coronavirusului

Share:

Gigi Becali a anuntat primele masuri pe care le va lua la FCSB, dupa ce meciurile din Liga 1 au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus.

Gigi Becali va injumatati salariile tuturor jucatorilor de la FCSB si s-a aratat nemultumit de faptul ca Guvernul a decis sa suporte doar o parte din salariile celor afectati de pandemia de coronavirus. Statul achita 75% din salariul mediu brut, adica in jur de 4.000 de lei.

„Toata lumea jumatate din salariu si sa poti sa desfaci unilateral contractul la maxim trei jucatori. Sa dea drumul la transferuri acum, ca sa se poata jucatorii transfera. Fotbalistul nu e si el om? Nu se poate cu somaj tehnic, imi da statul 1.200 de europe luna, restul de 14.000 il dau eu. Nu se poate, la Chindia se poate, dar aici nu. Nici nu acceptam chestiunea asta care a facut-o Guvernul. Din moment ce Guvernul invoca somajul tehnic la un milion de oameni, atunci e normal ca nu poti sa faci discriminare intre oameni. Avem motive sa mergem la comisii si castigam noi, mergem la TAS si castigam noi. Dar ar fi bine sa cada la pace. O sa fie unii jucatori care o sa zica ca nu vor, sa mearga la comisii si asta e. Le dau 50% din salariu, daca au 15.000 le dai 7.500. La mine cel mai mic salariu e 10.000, deci jucatorii o sa ia de la 5.000 in sus. Vina are 12.000 si o sa ia 6.000, si asa ia dublu decat lua la Viitorul. Acolo avea 3.000”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali a mai mentionat ca daca Guvernul nu va ajuta echipele de fotbal cu fonduri mai mari, nu va mai plati deloc salariile: „Vrem sa murim toti sau sa traim toti mai saraci? Vrem un fotbal mort? Daca inchid eu barierele la revedere cu tot fotbalul din Romania, s-a terminat! Daca nu se iau masurile astea peste 2-3 saptamani eu nu mai le dau banii la jucatori! Eu spun ce pot eu sa fac, eu daca nu se face asta, inchid!”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.