Imagini șocante la Suceava. Zeci de cadre medicale stau la coadă pentru a se testa pentru coronavirus!

0

Situație incredibilă la Suceava în plină pandemie de coronavirus! Zeci de cadre medicale de la Spitalul Județean Suceava stau de trei ore la coadă să se testeze pentru coronavirus (COVID-19), după ce peste 50 de colegi ai acestora au fost confirmați pozitiv, informează Romaniatv.net.

Zeci de angajaţi ai Spitalului Judeţean Suceava stau la coadă pentru a fi testaţi pentru depistarea noului coronavirus. Aceştia au fost chemaţi încă de la ora 8 la secţia de Dermatologie, însă nimeni nu ar fi venit până la această oră să recolteze probe de la aceştia.

Numărul medicilor infectaţi cu coronavirus la Spitalul Judeţean Suceava a ajuns la 52. Cadrele medicale o acuză pe Cătălina Zorescu, medic epidemiolog, de acest dezastru.

Tot personalul Spitalului Judeţean din Suceava va intra în carantină, iar unitatea va închisă pentru a fi dezinfectată după ce 52 de cadre medicale au fost confirmate pozitiv cu coronavirus. Ulterior, Spitalul Judeţean Suceava va fi folosit pentru tratarea cazurilor de coronavirus, a anunţat secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.