Salvează-i pe salvatori! Campanie de strângere de fonduri pentru medici și spitale a Cluburilor Rotary din București și Ilfov!

0

Medicii sunt prima linie de luptă. Și cea mai importantă.

În următoarele săptămâni, limitele sistemului medical din România vor fi puse serios la încercare, din cauza efectelor pandemiei COVID-19. Personalul medical și spitalele României sunt în prima linie de luptă. Ei au nevoie de resurse pentru a combate optim efectele noului tip de Coronavirus: echipamente medicale, echipamente de protecție, substanțe dezinfectante medicale, teste diagnostic.

Rotary poate și vrea să ajute, ca sprijin în efortul lor.

Lansăm această Campanie de strângere de fonduri cu scopul de a servi cauzei care acum contează cu adevărat cel mai mult, și anume să îi păstrăm sănătoși pe medici, pe asistenții medicali, pe infirmieri, pe laboranți și pe cei care lucrează pe ambulanțe. ”Salvează-i pe salvatori!” este o inițiativă complexă, cu strângere de fonduri în rândul colegilor noștri din Rotary dar și în rândul membrilor Comunității, preocupați de înlăturarea rapidă a pericolului.

Materiale esențiale pentru viața sănătoasă și siguranța personalului medical.

Misiunea noastră este să venim în sprijinul corpului medical. Medicii și spitalele au nevoie de tot suportul nostru pentru a trata pacienții care sunt tot mai numeroși de la o zi la alta. Lupta abia a început. Și când ea se va înteți, trebuie să fim puternici și pregătiți.

Cum facem asta? Contribuind cu donații pentru protecția personalului medical împotriva îmbolnăvirii lor. Putem astfel achiziționa: măști, viziere, ochelari, mânuși, combinezoane, halate, substanțe medicale de dezinfecție, precum și teste rapide de diagnosticare a COVID-19, ventilatoare mecanice pentru respirație artificială, anexe și consumabile.

200.000 de euro. Și nu e de ajuns.

Ne propunem să strângem, pentru început, suma de 200.000 de euro. Suma va fi pusă la dispoziția echipei noastre de specialiști în achiziții care lucrează deja, în colaborare cu autoritățile, la procurarea materialelor și aparatelor necesare. Așadar, te rugăm să te implici și să facem, împreună, diferența care ne va trece cu bine prin aceste vremuri grele. Solidari, pentru România, vom reuși să fie bine!

Donații in lei IBAN BCR RO94RNCB0071143937690004

Asociația Rotary Club Cișmigiu, CUI 33839972

Cluburile Rotary din București și Ilfov, membre Rotary International în Districtul 2241

 

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.