Cristian Gațu, în stare gravă la Spitalul Militar din Capitală. Fostul mare handbalist a suferit un accident vascular cerebral!

0

Cristian Gațu, 74 de ani, a fost internat de urgenţă la Spitalul Militar din Capitală, după ce a suferit un atac cerebral.

Cristian Gațu, fost dublu campion mondial la handbal cu echipa României și fost președinte al Federației Române de Handbal, a efectuat un computer tomograf și astfel i s-a descoperit un cheag de sânge la creier, de 1,5mm. Fostul sportiv urmează să fie operat joi.

„Am vorbit cu el, am văzut că nu prea înțelegeam ce spune. L-am întrebat ce s-a întâmplat. A zis: nu prea îmi simt partea stângă, mâna și piciorul”, a declarat Radu Voina pentru GSP.

„Am vorbit la Spitalul Militar, doctorii ne-au dat asigurări că este un accident vascular în urma căruia se poate recupera, este în afara oricărui pericol” , a declarat şi Ștefan Birtalan, dublu campion mondial cu România, care a adăuagt: „Cristi e un om care se agită foarte mult, pune totul la suflet. I-am spus de multe ori să stea mai liniștit, că nu îi face nimeni statuie, dar așa e el, un om care trăiește 100% pentru handbal întotdeauna. Toți foștii lui colegi suntem alături de el”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.