Alessiah devine cea mai tânăra artistă din portofoliul MediaPro Music & Universal Music România

0

Alessiah, cea mai tânără artistă din România, intră în portofoliul MediaPro Music & Universal Music Romania, odata cu lansarea single-ului “Hurricane”.

Urmăreste aici videoclipul: https://www.youtube.com/watch?v=hVtJYIJwUns

Alessiah și-a făcut loc pe piața muzicală din România încă din 2018, când a lansat primul single “Sunday”, urmat apoi de “Rebels” și “Hurricane”.

Despre faptul că a intrat în familia Universal Music, Alessiah spune: “Mă bucur să am în jurul meu numai profesioniști alături de care să fac echipă pentru îndeplinirea visurilor mele, Sunt mereu într-un proces de învățare, vreau să evoluez de la zi la zi, iar Universal îmi oferă suportul necesar pentru a face asta. Vă mulțumesc”.

Deși într-o perioada de grea încercare pentru industria muzicală și întreaga lume, din cauza Covid-19, muzica rămâne un antidot împotriva tuturor stărilor, tocmai de asta, Alessiah vine cu două remixuri noi pentru single-ul “Hurricane”.

Ascultă / Descarcă Hurricane Remix by Robert Cristian – https://Alessiah.lnk.to/HurricaneRCRemixPR

Ascultă Hurricane Remix by Arty Violin: https://Alessiah.lnk.to/Hurricane-ArtyViolin-RMXPR

Alessiah și-a început carieră muzicală în clasa întâi, de la vârsta de 7 ani, odată cu intrarea la cursurile de la Atelierul de Voce și Muzică by Loredana Groza și Lucia Ciubotaru,  iar acum, la câțiva ani distanță, Alessiah și Loredana au devenit colege la casa de discuri MediaPro Music & Universal Music România. Traseul muzical al tinerei artiste continuă cu noi piese produse de Vanotek, la care cei doi lucrează în prezent.

Universal Music România este parte a Universal Music Group, cea mai mare casă de discuri din lume. Universal Music România și-a câștigat poziția de lider de piață încă de la înființare, în 2006, datorită strategiei sale inovatoare. Parte a Universal Music România, MediaPro Music a fost înființată acum 20 ani și deține un catalog local important, ce include peste 5000 de piese. Cu zeci de artiști de top, albume de succes și premii muzicale, sute de hituri și concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezențe din industria muzicală locală.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.