Campania Ajutăm Îngerii Medici: Donează 2 euro pentru medicii din Maramureș!

0

Având în vedere rapiditatea cu care se răspândește Sars-CoV-2 și ținând cont de eforturile supraomenești pe care le fac cei din sistemul medical, este momentul să fim solidari.

Prin urmare, Asociația Întreprinzătorilor Maramureș a inițiat campania de strângere de fonduri „Ajutăm Îngerii Medici” pentru identificarea și achiziționarea de echipamente și bunuri cu destinație medicală, necesare pentru activitatea de combatere a pandemiei COVID-19 în Maramureș.

Pe baza informațiilor oficiale obținute de AIM de la unitățile medicale din Maramureș, s-a întocmit o listă de echipamente și bunuri cu destinație medicală necesare. Lista este actualizată periodic, pentru a avea o situație reală a necesarului din județ:

 1. Mască simplă cu 3 pliuri.
 2. Mască UF FFP2.
 3. Mască UF FFP3.
 4. Mănuși de unică folosință chirurgicale.
 5. Antiseptic pentru dezinfecția mâinilor și tegumentelor.
 6. Dezinfectant rapid pentru suprafețe – grad înalt, scăzut, mediu.
 7. Botoșei cizmă impermeabili.
 8. Combinezon
 9. Halat de unică folosință.
 10. Halat impermeabil.
 11. Vizete

Lista completă a materialelor necesare spitalelor maramureșene poate fi consultată aici.

Sumele strânse vor fi utilizate integral pentru achiziționarea echipamentelor și bunurilor medicale, vitale pentru întregul personal medical care intră în contact cu pacienții infectați. Acestea vor fi puse la dispoziția personalului medical al spitalelor din județ.

Trimite MM prin SMS la numărul 8837 și vei contribui la achiziționarea de echipamente medicale pentru spitalele din Maramureș care luptă împotriva Coronavirusului.

Fii membru de onoare al Asociației Îngerilor Maramureș!

Companiile sau persoanele fizice care vor să se alăture cauzei noastre pot dona orice sumă în contul bancar nr. RO70BTRLRONCRT0445516002 deschis la Banca Transilvania – Sucursala Maramureș, beneficiar Asociația Întreprinzătorilor Maramureș, cod fiscal 39450388.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.