Negoiță i-a băgat pe fotbaliștii de la Dinamo în șomaj tehnic

0

Fotbaliştii de la Dinamo vor fi plătiţi cu salariu fix de 2380 de lei pe lună în pauza de coronavirus. Gigi Becali a redus la jumătate salariile fotbaliştilor de la FCSB până la reluarea campionatului.

Fotbalul a intrat în carantină din cauza coronavirusului, iar salariile jucătorilor se subţiază până la primul fluier al arbitrilor. Discuţiile despre criza financiară sunt pe buzele tuturor, iar primele echipe care au tăiat salariile În Liga 1 au fost Viitorul şi FCSB. Dinamo a intrat şi el în hora izolării financiare şi anunţă că toţi jucătorii au intrat în şomaj tehnic, iar salariul acestora va avea un nivel fix de 2380 lei pe perioada stării de urgenţă, informeaza ProSport.

Clubul din Stefan cel Mare are probleme mari financiare, avand in vedere ca plata ultimelor salarii a fost făcută din banii strânşi din donaţiile suporterilor, iar măsura vine ca o gura de aer pentru conducere. Mai mult, oficialii vor sa renegocieze şi sumele din contractele cele mai costisitoare. Astfel, lui Fabbrini (14.000 euro lunar), Puljic (10.000 euro lunar) sau Mrzljak (10.000 euro lunar) le va fi propusa o diminuare a salariului dupa ce starea de urgenta va fi ridicata.

La FCSB, Gigi Becali a anunţat că salariile se reduc la jumătate pe perioada crizei, iar bunusurile vor fi reduse dacă şi UEFA scade din valoarea premiilor.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.