Ponta atacă dur „marionetele lui Iohannis” din Guvernul Orban

Share:

Victor Ponta, liderul Pro România, a declarat, miercuri, la Romania TV, că „ceea ce se întâmplă la Suceava este un genocid împotriva acelor oameni”, făcând referire la măsura institurii în municipiul Suceava și opt comune limitrofe au intrat în carantină totală, potrivit unei ordonanțe militare (nr. 6) adoptate luni seară.

În cadrul emisiunii „Punctul Culminant” moderate de Victor Ciutacu, Victor Ponta a criticat măsura instituirii carantinei în Suceava.

„Ceea ce se întâmplă la Suceava este un genocid împotriva acelor oameni. (…) Să le spui oamenilor: staţi acolo şi vedeţi care scapă dintre voi e genocid”, a precizat Victor Ponta, liderul Pro România.

Fostul premier, Victor Ponta, a susţinut că autorităţile nu alocă suficiente resurse pentru a ajuta medicii de la Spitalul Judeţean Suceava, unul dintre cele mai mari focare de coronavirus din ţară.

„De la ministerul Sănătăţii au primit 25 de măşti pe zi, în condiţiile în care le trebuie 600. (…) Şase zile au încercat să ţină gunoiul ascuns, că nu e nicio problemă, că au de toate”, a precizat Victor Ponta.

„Guvernul ăsta nu e Guvern. Sunt nişte marionete care aşteaptă ca domnul Iohannis să le spună ce să facă”, a adăugat fostul premier.

De asemenea, Victor Ponta l-a atacat pe preşedintele Klaus Iohannis pe motiv că a retras decoraţia pe care a acordat-o în urmă cu un spitalului judeţean Suceava.

„Când am auzit cine e vinovatul pentru Suceava, e spitalul. Trebuie să recunosc că n-am văzut niciodată asta în politică, să retragi decoraţia spitalului. Să retragi decoraţia ca să i-o dea fântânii cântătoare”, a menţionat fostul premier.

Mai mult, liderul Pro România, Victor Ponta, a menţionat că încearcă să convingă autorităţile să trimită spitalul militar mobil, realizat la Spitalul „Ana Aslan”, la Fălticeni unde există un spital nou construit care nu este însă dotat cu aparatură..

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.