Orașul Țăndărei, în carantină totală în plină epidemie de coronavirus!

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat sâmbătă, în declaraţia de la sediul Ministerului Afacerilor Interne, că a semnat Ordonanţa Militară nr 7 cu privire la măsuri de combatere a epidemiei de COVID-19, care este avizată de premierul Ludovic Orban şi prevede, printre altele, şi carantinarea oraşului Ţăndărei din judeţul Ialomiţa.

El a menţionat că se va permite intrarea şi ieşirea din localitatea Ţăndărei pentru transportul de marfă şi pentru aprovizionarea populaţiei.

„Distanţarea socială este unica soluţie în acest moment. (…) Această perioadă va trece cu bine dor dacă facem ceea ce trebuie. „, a afirmat ministrul Vela, care a mai subliniat că în oraşul Ţăndărei sunt foarte mari numerele persoanelor infectate şi decedate cu COVID-19. „În Ialomița avem 37 de cazuri, dintre care 31 în Țăndărei și șapte decedați tot din Țăndărei”, a punctat ministrul.

Vela a mai precizat că s-a decis suspendarea zborurilor către şi dinspre SUA şi o serie de ţări europene, pentru o perioadă de 14 zile, începând din data de 5 aprilie.

„Am decis să suspendăm toate zborurile efectuate de operatorii economici aerieni spre Austria, Belgia, Elveţia, SUA, Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Turcia şi Iran, în şi din aceste ţări către România sau către aceste ţări pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 5 aprilie, ora 23,00, ora României’, a precizat ministrul Vela.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.