„Război” PNL-PSD în plină pandemie de coronavirus

0

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, susţine că atacarea la Curtea Constituţională a măsurilor sociale, propuse de social-democraţi, care au fost votate în Parlament, loveşte în români şi în firmele româneşti care aşteptau „un sprijin real din partea statului”.

„PNL dă astăzi proba maturităţii politice. Atacarea la CCR a măsurilor sociale şi economice iniţiate de PSD şi votate de toate forţele politice parlamentare, cu excepţia liberalilor, nu loveşte în PSD, domnule Orban, ci în românii şi firmele româneşti care acum aşteptau un sprijin real din partea statului. Văd că vă tot comparaţi cu Italia şi Spania! Atunci comparaţi-vă şi la măsurile de protecţie socială pe care le-au luat şi la cele pentru salvarea economiei. Sunt identice – amânarea ratelor şi a plăţii facturilor la utilităţi, facilităţile fiscale pentru firme sau şomajul tehnic”, a scris Marcel Ciolacu, luni, pe Facebook.

Liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, a mai precizat că PNL va fi singurul partid care a ales să facă în continuare politică, după ce restul forţelor politice „au înţeles că în această perioadă dificilă trebuie ca toţi să alergăm pe un singur culoar, pentru România.

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a anunţat luni că a atacat la CCR două proiecte de lege iniţiate de PSD, unul privind suspendarea plăţii ratelor la bancă şi unul referitor la facilităţile fiscale pentru firme.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.