Marcel Ciolacu, un nou atac la adresa Guvernului Orban

0

Marcel Ciolacu a avut o intervenţie live la Romania TV miercuri seara, în care a discutat despre măsurile luate în lupta împotriva răspândirii coronavirusului, dar şi despre situaţia politică din România, în acest context.

Marcel Ciolacu a criticat, miercuri seara, la România TV, guvernarea PNL și modul în care miniștrii liberali acționează în lupta cu coronavirusul. Liderul interimar al PSD a precizat că bugetarii au salariile mai mici cu 20%.

Șeful Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, este de părere că liberalii încearcă să ”acopere decesele de la Suceava” prin alte subiecte.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că a pus la punct un plan, alături de Pro România şi ALDE. În cursul zilei de marţi, Marcel Ciolacu anunţase pe Facebook faptul că a avut o videoconferinţă cu preşedinţii tuturor partidelor importante, în afară de Ludovic Orban, care a transmis că este condiţionat de agenda deja stabilită.

„Avem 1 milion de someri in Romania, dintre cei care au locuit aici, si au si revenit 1 milion din afara. Avem pana acum un deficit bugetar de 1,5%, ca sa stim spre ce ne indreptam, iar guvernul nu furnizeaza un plan coerent. La aproape o luna si jumatate nu avem nimic, nicio masura implementata. Dati-mi un exemplu de firma care si-a suspendat dobanzile. In agricultura e dezastru, nimeni nu poate depune cerere pentru subventii”, a declarat Marcel Ciolacu la Romania TV.

”Sunt foarte multe dedesubturi care trebuie scoase la suprafață. Sunt lucruri care se vor afla. Nicio OUG nu este în vigoare, în momentul de față.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.