Scandal în fotbal: Gino Iorgulescu, atacat dur de președintele unui club din Liga I!

0

Gino Iorgulescu este atacat dur de reprezentantul unui club din Liga 1. Preşedintelui LPF i se reproşează că nu s-a implicat deloc în sprijinul cluburilor afectate de criza COVID-19.

Preşedintele lui Poli Iaşi, Ciprian Paraschiv, a lansat un atac virulent la adresa lui Iorgulescu. Declaraţia lui Paraschiv a venit cu o zi înaintea unei conferinţe între reprezentanţii LPF, ai cluburilor şi AFAN pe tema situaţiei din Liga 1.

„Este foarte bine că vom discuta, nu de alta, dar până acum m-am simțit ca un club lăsat în bătaia vântului. Înțeleg că Liga nu are un fond de solidaritate, de risc, ce ar fi fost bun pentru situația actuală.

Dar, când îți cer, vino, frate, și ajută-mă cu un draft de notificare pentru prestatorii de activitate sportivă, pentru șomaj tehnic și suspendare de activitate. Decizia și responsabilitatea e tot a mea, dar ajută-mă, că eu sunt un club mic și nu-mi permit o armată de angajați la departamentul juridic sau la resurse umane” – a declarat Paraschiv pentru Gazeta Sporturilor.

Oficialul lui Poli Iaşi şi-a continuat discursul acuzator la adresa lui Gino Iorgulescu. Paraschiv a făcut referire şi la problemele personale ale preşedintelui LPF.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.