Andrei Caramitru pune tunurile pe „ticăloșii din PSD, ALDE și Pro România”

0

Andrei Caramitru, fostul consilier al liderului USR Dan Barna, a criticat dur, într-o postare pe Facebook, anunțurile lansate de liderii opoziției privind o posibilă respingere a stării de urgență, pe motiv că nu au fost luate măsuri pentru redresare economică, informează Romaniatv.net.

„Înțeleg ca Ponta și ticăloșii din PSD/ALDE (cei care au colectivul pe constiinta și dezastrul din spitale) amenință și pun condiții pentru extinderea stării de urgentă. In timp ce lauda China. Asta in situația in care am reușit cât de cât sa ținem lucrurile sub control și – dacă continuam așa – am putea reveni gradual oricum peste câteva săptămâni.

O asemenea ticăloșie prin care vor sa condamne mii de oameni la moarte nu am crezut ca se poate. Oamenii ăștia sunt niște criminali. Nu mai trebuie tolerați. Locul lor este in pușcărie pentru totdeauna. Au făcut prea mult rău țării asteia. Si continua. Nu se mai poate așa. Oamenii ăștia nu mai au loc in societatea noastră. Trebuie excluși dur. Pentru totdeauna”, a scris Andrei Caramitru, pe Facebook.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.